Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: dövüş oyunu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar lütfen yardım edin ben bi dövüş oyunu yapacam ama karekterlerin yumruk urmasını tekme vurmasını zıplamasını nasıl yapacam çok acil
yardım edene 100000000000000 rep vaar
Dövüş oyunu 2D olarak kabul ediyorum..
Şimdi spriteleri yapıcaksın.Yumruk atınca olan sprite fln. diye.
Daha sonra yumruk atma "space" olsun.Add event "Press Space" diye ayarlıyacaksın.Sonra space'ye basınca sprite değişsin diye ayarlıyacaksın ve vurus diye bir variable yapıcan ve o variable space'ye basınca 1 olacak space'den çekince 0 olacak.. Senin karakter'e Collision(Rakip Karakter):

If (vurus=1)

Daha sonrada rakip karakterin canının gitmesini ayarlıyacaksın!..
gerisini halledersin artık..
Eh artık + rep verirsin diye düşünüyom:D
daha ayrıntılı bi şekilde anlatan yokmu sen hiç anlatamamışsın
allahım ben ne yapacam ya yardım eden de yok
ayrıca sana keremc 95 sana - rep 0
yaw ne güzel anlatmış adam daha ne istion en basit şekilde

şimdi sen dövüşcünün ve karşı rakibin resimlerini (sprite) hazırlıcan vurduğu zaman yürüdüğu zaman vb.
daha sonra kendi yöneteceğimiz karaktere gel objeye görev verion ya oraya gel add event den collisiona tıkla oradan rakibin resimini seç (sprite) tekrar add event den klavyeye gel oradan istediğin tuşu seç sonra yandan main 1 e gel orada sprite var kırmızı pacman kafasına tıkla (game maker 7.0 ise) oradan yumruk attığı zaman hazırladığın resmi seç oyuna girdiğinde seçtiğin tuşa bastığında yumruk atma şekli olur add event dende tekrar klavyeye gelirsin oradanda yönlendirmeyi yaparsın yumruk adamla temas edince adamın canını azalır şeklide ayarlarsın olur ses efekti felanda verirsin Yes
ya 3x3 pixellik bir siyah nokta çiz ondan object yap object visible olmasın sonra yumru katılınca mesela hangi yöne bakıyosa o visible objecti o yönde yaratsın kime değerse hp si gitsin
yap bekliyoruz
Referans URL