Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Gta 4 Pc Çikmayacak
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

EvaFanTR

Arkadaşlar hepimiz seviniyoruz çıkacak diye ama sebebini açklayayım

Rockstar games firması pc lere talep artıp ps lere ve diğer oyun konsollarına pek ilgi gösterilmediği için bir yol arayan microsoft la milyarlarca dolar karşılığında bir anlaşma yapmış bu anlaşmanın amacı 2 sene boyunca rockstar games in sadece konsollar için oyun üretmesi için miş.Yani hiç boşuna ümitlenmeyin hiçbirisi yalan değil inanmak istemeyen bana sövmesin inanmasın o kendi seçimidir ama doğru bilgiler binlar tşk tşk tezahürata gerek yok fiujj şak şak şak(NE DEMEK İSTEDİSYE ARTIK???)

Ya tabi canım ben uyduruyom vay be amma sallarmışım oyun u da yıllardır ben yazıodum zaten hatta miami vice a para verip geç çıkmasını da ben sağladım böylece bizim firma ünlü oldu he he

NOT = KESNLİKLE ALINTIDIR
kardeş kafayımı yedin tabikide pcye çıkcak
Mesaj gereksiz!

Düzenleyen: napsam
kardeş konu ile alakalı konuşş da evafan gta4 pc cıkacak ulusal olarak açıklandı
öff yine aynı hurafe
çıkacak lan o kadar
rockstar games 2 yıllığına microsoftla sözleşme imzaladıysa hangi yııllar olduğunu yazmamışsın ama bana göre 2008 de çıkar rüyamda gördüm
kardeşlerim gta nın pcde çıkmaması tekkenin psde çıkmaması gibi bişey naaptın sen yaf çıkacak tabi
KARDEŞ SEN YA KAFAYI YEDİn YADA Bİrİ SENİn KAFANI yİYO ÇÜNKÜ PC İÇİn ÇIKACAK ÇÜNKÜ 2008 İn İLK ÇEYREĞİNDE ÇIKIYO DA ONDAN. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
daha neler kafayı yemişin öyle gözüküyor.Gta bir efsane ve asla pc versiyonunu çıkartmazlık yapmazlar.Gta kesinlikle pcye çıkıyor
bi de ilk önce ps yerine pc ye cıkarsalar daha iyi olur.
az bi dk ya noliy oğa
Call of duty icinde öle diyecektik ama 3.cüde ağzımıza ettiler :D
millet rockstarın resmi olarak bir açıklaması yok.
çıkabilirde çıkmayabilirde.
ama bazı sıtelerde ön spariş için pc de yer alıyor ve sitelerde 2008 de pc ye cevrilecegi yazıyor.ama dedigim gibi rockstar bunu henuz dogrulamadı
ama kesinlikle çıkacak itiraz istemem
insallah :D
ARKADAŞLAR GTA4 3 MART 2008 DE CIKIYOR.
salih yanlıs bilgi kardesim.
29 nisan da xbox ve ps3 için cıkıyor

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. adresinde yazıyor bakınız
Rockstar TR tesekkürler
önemli degil

ama herkes bir tarih soyluyor kafasına gore en dogrusu budur.
emege saygı
GTA 4 (IV)'ün bilgisayar platformu için çıkmayacağının ortalıklarda dolaşmasından sonra GTA oyununun yapımcısı Rockstar şirketi bir açıklama yapma gereğinde bulundu. Açıklamada ise şu bilgiler yer aldı:

GTA 4'ün bilgisayarlar için çıkmaması mümkün değil. Her oyun severin GTA 4'u oynamaya hakkı var. Kimseyi bu zevkten mahrum bırakamayız. Mayıs sonlarına doğru piyasaya sürmeyi düşündüğümüz GTA 4'ün 4 milyondan fazla satacağını tahmin ediyoruz. Yazın kimsenin oyunun başından kalkmayacağını umut ediyoruz.

Oyun bitti, ancak şimdilik test ediyoruz. sürüklenebirlik açısından mükemmel oldu. Herkesin beklediğinin üstünde bir oyun olacak. Grafik açısından mükemmel bir kaliteye sahip. Mayıs sonunu bekleyin ve görün, bana hak vereceksiniz.

yani pc için oyun mayıs sonunda çıkacak.

not: alıntıdır.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL