Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yeni bir proje
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yeni projem olan bu oyun için kendine gerçekten ama gerçekten güvenen sprite çizici ve ses efekti yapabilen birisi lazım. Çalıntı değil , kendisi yapıcak yani. Oyun , bildiğimiz soldat gibi olucak ama bu top down olucaktır. Online olucaktır , kodlarda şüpheniz olmasın ben herşeyi hallederim online yada offline. Bana gerekli olan şey spriter ve sfx creator bi adam. Bana kod için gelmeyin sıkıntım yok allaha şükür. Banner yada background yapıcak kişiler ayrı olarak katılabilir. Bannerin yada arka planın çalıntı olmamasına özen gösterelim. Spriter sfx ve bannerciler şu mail adresini msn ine eklesin : uyuz277@hotmail.com Bu yardım eden kişilerin isimleri eklenicektir. Bana coderlik için lütfen gelmeyin. Mesela spriter arkadaşlar şöyle birşey yapabilir hani biyerden izinli olarak spriteyi alıp üzerinde oynamalar yapabilir. Kısa zamanda cevaplarınızı ve katılımlarınızı bekliyorum.
BEN KATILIYORUM.GRAFİKLER AÇISINDAN YARDIM EDERİM.
bennn
Xantier sana güvenim sonsuz bende katılım.
Background ve photoshopta yapabildiğim -ki profesyonelim çok şey yapabiliyorum- her tür sprite yapabilirim bana da ses için biri lazım o konuda yardım edemicem. Senaryo bana ait olsun istersen yine nasıl bir oyun olsun anlatta. (zaten top-down falan soldat ne bilmiom ben)
Şimdi şöyle düşündüm. Oyunu ingilizce yapıcam , biliyorsunuz ulusal bir dil. Sonra işte game maker forumlarının work in progress bölümüne koyucam parça parça yapabildiğimiz kadar. Ben şuanda menüyü ayarlıyorum. Main menü için hoş bir background lazım. Çok göz almasın koyu renkte özellikle siyaha dayalı olsun. Başlangıcı ayarladım. Grubun adı Soft Craft Games.

Sezgin75

çok güsel bir projeye benziyor çok uğraşılırsa çok güsel şeler çıkar ortaya iyi çlalışmalar..
Sayfa: 1 2
Referans URL