Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: GAME CAM KNİGHT VİEDO ÇEKME (RESİMLİ ANLATIM)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
1.Cİ AŞAMA
Başlat menüsünde sağdaki GameCam'in simgesine sağ tıklıyoruz ve Profile Manager'i seçiyoruz

Profile Manager'de New Profile'a tıklıyoruz ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçiyoruz.

Şimdi en önemli kısma geliyoruz, profile manager'de Hot Keys'e tıklıyoruz
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Burada çok önemli 4 tane kısayol tuşu bulunmaktadır, bunların da en önemlisi Interface kısmıdır. Interface'e ayarladığınız kısayolu unutmayın...
Çünkü diğer tuşlara basmadan önce Interface'e ayarladığınız tuşa basmak zorundayız.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Size fikir vermesi açısından kendi tuş kısayollarımı yazayım...
Interface : * (NumPad'deki * tuşu)
Record : 0 (NumPad'deki 0 tuşu)
Stop : 2 (NumPad'deki 2 tuşu)
Pause : Ayarlamadım
Ben video kaydına başlamak için NumPad'deki * ve 0 tuşlarına beraber basıyorum

Tuşları da ayarladıktan sonra şimdi Launcher'dan KO'yu çalıştıralım...
(KO artık KnightOnLine.exe dosyasından çalışmıyor ama GameCam için sorun yok)

Oyun başladığında ekranımız aşağıdaki gibi olacaktır...

İŞTE LİNK
BUYRUN LİNK Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

BEĞENDİYSENİZ LÜTFEN +REP VERİn EMEĞe SAYGI
Eline sağlık :D
ben kuramadım :D benim salaklığım heralde eline sağlık +rep :D
yaww indirdim kurdum tuşlarıda ayarladım bundan sonra nasıl başlatcaz knighta giriyom gamecam açık görünmüo nasıl açıp tuşları kullanarak video çekmeye başlıcaz onu anlatırmsın ??
Referans URL