Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: karayip korsanları dünyanın sonu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
davd jones locker bölümündeki cehennem gibi yer olan yerde hem simge var hemde ok işareti var.orda klavyeden hangisine basıcağız acaba arkadaşlar.bi üye benden yardım istedi.pls yardım +rep vercemm

tuşlarda hem simge var hemde ok burda klavyede hangi tuşa basıcağız
hadi ama arkadaşlar biriniz barii yardımcı olun pls +rep vericemm
hadi ama lütfen cevap verin hem simge var hem ok.orda klavyede hangisine basıcağız
valla oyunu yeni aldım bolum isimlerini bilmiyom fazlada ilerlemedim zaten nasıl bi yer belki geçmişimdir ama işe yarıyan tuşlar şoyle j,ö,v,enter
Çok basir sana şöyle anlatim arkadaşım eyer simgede 2 tane adam simgesi gösterirse çok hızlı oynicaksın 2 adam simgesi çıkarta "c" Tuşuna bascaksın eyer ünlem çıkarsa "!" entere bascaksın eyer kılıç çıkarsa mesela beyaz kıçık simgesi çıkarta "z" bascaksın eyer ateş şeklinde kırmızı kılıç çıkarsa "x" bascaksın ama söylediklerimi iyi anla çok işine yaricak oyunda gerek yoksa yapamazsan başdan başlıyor :( hadi kolay gelsin daha fazla bilgi için pirates_4011@hotmail.com dan ala bilirsin :) benden yani ben oyunu saat akşama dogru 5 de aldım 10 bitirmiştim (H) :D
yaf ben bu oyunu bitirdim cok guzel amaaaa
arkadaşlar sea battle bölümünde top atışları ile hep ölüyorum bölümü nasıl geçebilirim
Referans URL