Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: GTA SA- YARDIM???????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
BABA benim san andreste yollarda hiç araba yok.ne yapmam lazım?bi yardım be. bak kac gündür arıorum.bide save dosyası lazım cünkü bi görevde takıldım ama save dosyaları main dosyası olmadan calısmıo.oyun kapanıo.
''c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data\-Yasak-''dosyasının içine atılan main dosyası.kardeş cok lazım ya.kusura bkma kafanı ağrıtacam ama walla kac gündür kafayı yiyecem.
BABA benim san andreste yollarda hiç araba yok.ne yapmam lazım?bi yardım be. bak kac gündür arıorum.bide save dosyası lazım cünkü bi görevde takıldım ama save dosyaları main dosyası olmadan calısmıo.oyun kapanıo.
''c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data\-Yasak-''dosyasının içine atılan main dosyası.kardeş cok lazım ya.kusura bkma kafanı ağrıtacam ama walla kac gündür kafayı yiyecem.

sonradan

aklıma bisy geldi.kardeşler bana gta san andres oyunu bilgisayarında olan biri ''c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models'' in içinden ''generic'' dosyasını ve ''c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data'' dosyasının içindeki ''-Yasak-'' dosyasını,bir de save dosyalarını paylaşırsa cok makbule geçer yoksa CILDIRACAM.(sürekli +rep atarım inanın)em_re_han@hotmail.com
ordaki dosyayı filedan aç car de ara ordan çıkar geç orayı save de ara sonr file exchange and new file de yardımım dokunduysa ne mutlu
kardes cd varsa yenıden yukle
bn de onu düşündüm de 12emre23 ama tabi indirmiş de olabilir

napsam

bnde yeni öğrendim
Allah Allah hiç birşey anlamadım :D
Referans URL