Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Resimli]Normal Ts İle Değişik Canavarlar şekline Dönüşme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlardeğişik canavarlara dönüşme olayını Resimli olarak anlatacağım.
Önce
Burdan İndirin
--------
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
--------

Sonra İnen paketin İçinden Dosyaları çıkarın.

Çıkan Dosyalar İçinden DisguseRing i kopyalayın.

Sonra masaüstündeki Kinght OnLine SivArkadaşlardeğişik canavarlara dönüşme olayını Resimli olarak anlatacağım.
Önce

Sonra İnen paketin İçinden Dosyaları çıkarın.

Çıkan Dosyalar İçinden DisguseRing i kopyalayın.

Sonra masaüstündeki Kinght OnLine Simgesine Sağ tıklayarak Özellikler diyin.

Özellikler Dedikten sonra şekildeki gibi Hedef Bul a tıklayın.

Hedef Bul Dedikten Sonra Gelen Dosyalardan Data Klasörünü Bulun. ve bu klasörü açın.

Son olarak klasörün içine sağ tıklayarak kopyaladıgınız dosyayı yapıştırın. Gelen uyarı mesajına evet deyin.
Artık oyunda sizde Apostle paramun, Goblin Gloom hound, Golem, vee 60 LwL olmadan 60 Lvl in canawarlarından olabilirsiniz.

Anlatım tamamen bana ait olup alıntı olmamaktadır.

Saygılarımla...
mgesine Sağ tıklayarak Özellikler diyin.

Özellikler Dedikten sonra şekildeki gibi Hedef Bul a tıklayın.

[/img]

Hedef Bul Dedikten Sonra Gelen Dosyalardan Data Klasörünü Bulun. ve bu klasörü açın.

Son olarak klasörün içine sağ tıklayarak kopyaladıgınız dosyayı yapıştırın. Gelen uyarı mesajına evet deyin.
Artık oyunda sizde Apostle paramun, Goblin Gloom hound, Golem, vee 60 LwL olmadan 60 Lvl in canawarlarından olabilirsiniz.

Anlatım tamamen bana ait olup alıntı olmamaktadır.

Saygılarımla...
emeğe Saygı
sagol :D
kanka çok saol ama unda trojan keylogger war
isterseniz bu dosyayı Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. sitesine tarattırın
olmuo ki bu 1483te
aga bunu yapınca sadece biz mi golem görüoz yoksa herkezmi
Sayfa: 1 2 3
Referans URL