Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Faces Of War
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

EvaFanTR

Faces Of War

arkadaşlar. bu oyunun yeri öyle başka ki. ne general ne red alertin eskisi yenisi. yani commender oyununu bile laf ettirmiyorum bu oyunun yanında.
oyun hem strateji hem aksiyon. yani askerlerinize taktik vererek aksiyonda yapıyorusunuz. yani gurup halinde kontrol ederken tek bir askeride istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz..
etraftaki tankları, çeşitleri araçları, bütün topları ve makinalıları kontrol edebiliyorsunuz... yerlere mayınlar koyup uÇAK bile uçurabiliyorsunuz ki ben daha beceremedim.. ingilizcem kötü  
her bir askerin taşıdığı silahları cephaneyi kontrol edip cesetlerden istediğinizi alıp kullanabiliyorsunuz...

Oyunu en güzel yapan durum ise, etraftaki her fizik etkisine bir tepki veriliyor. ör: bir eve top atın evin sadece gerçektede yıkılacak kısmı yıkılıyor. ve evden yıkılan bir duvar parçası bir askerin üzerine düşerse, o asker ÖLÜYOR.. bunlar oyunu öyle eğlenceli yapıyor ki.
bir keresinde internetten oynarken, bir tank ı uçurduk . ve tankın üstteki namlusu koptu, dibinde gizlenen askerin üzerine düştü ve askeri öldürdü  çok çok eğlenceli..

oyunun tek kötü tarafı singel player denen tek kişilik oynanabilirliği YOK  
yani internetiniz varsa tavsiye ederim. yada camping yapacaksınız ki  hiç sevmem...

ben 256k bağlantı ile lagsız oynayabiliyorum.. eğer ekran kartınız ve reminiz iyi ise (fx 5200 , 1 gb rem) mutlaka alıp oynayın. internet cafed takılıyorsanız, mutlaka bu oyunu isteyin... LAN dan oynayabilirisinz. arkadaşlarıınızla oynamakta çok zevkli...

oyunda
combat(ve türleri) -(belirtilen sınırlar ile karşılıklı savaşıyorsunuz...)
fortune (camping görevlerinde taraf oalrak bölümleri oynuyorusunuz)
cooprative (1-4 arası asker ile oyuna başlayarak görevleri yapıyorusunuz)
ben coop. u tavsiye ederim. ölünce birbirinizi canlandırmak için her birinizde 3 er tane iğne var...biterse oyunda bitiyor  bir keresinde üzerimizden tank geçmişti. kaçamamıştık. 3 kişi hepimiz öldük. bastık reseti..

bu resimde görüldüğu gibigörüldüğu gibi askerlerinizi hareket halindeki tankada mevziliyebiliyorsunuz...
ve bakın. en sağda en altta kare pencerede (ayakta asker, oturan aser, sürünen asker resimlerinin olduğu ). bu pencereye yapışık , pencerenin üstünde 3 tane kutucuk var. işte bu kutucukları değiştirerek, menüleri değiştirebilirsiniz. ben yere mayın koymayı epeyce uzun süre bulamamıştım. haberiniz olsun...

o sağdaki menüde bulunan göz işaretin tıklayıp ister askere ister araçlara ister kutulara tıklayarak, resimdeki üstünüzdekileri bulunduran pencere karşınıza gelir. takas vs. yapabilirsiniz...

top ateş için 1 asker yetiyor ama hareket ettirebilmek için 2 asker şart.

birte tank ve toplarda 2 tür mermi mevcut. kırmızı ve mavi
kırmızı, patladığında alana etki ediyor. bunu askerler üzerinde kullanın.
mavi hasar vermek için kullanılıyor. tank zırhını delmek için kullanın.
merminin mevzili, mausu üzerine getirirseniz görürsünüz. ör 83 mm.
bindiğniiz araçlarda en sol en alttaki haritanın sağındaki, harita krokisi gibi bir resim gelir. aracınız hasar alırsa neresi alırsa orası kırmızı renk olur.
tekerleiğiniz alırsa hareket edemesiniz ama atışa devam edebilirsiniz vs...
TAMİR ETMEK İÇİn: tamircinizi önce tanka bindirin. sağ pencereden kutucuktan ortadakine tıklayın. pencereden en üsteki en sağdaki tamirci anahtarı resmine tıklayın ve tankın üzerine tıklayın. otanktan iner tamir eder...

oyunda 2 çeşit bomba var askerler için. el bombası ve atar atmaz patlayan bomba.
el bombası 3 saniye sonra patlıyor ve uzun menzilli atılabiliyor. bunu daha çok makinalı kullanan sabit askerler için kullanın.
direk patlayanları tanklara ve evlere kullanın..
evler ve tanklar için bazukada tavsiye ederim..

oyunu daha çok yabancılar hele ruslar çok oynuyor. harfleri bile değişik olduğu için bişey anlamayacaksınız.

eğer oyunda ölürseniz mausunuzu cesetiniz üstüne getirin ve CTRL+p yapın. haritada o nokta sinyal verir....
Referans URL