Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Pokémon Mystery Dungeon - Red Rescue Team=bomba=part2
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Sezgin75

10-)Mew

Reg uçlüsünü yendikten sonra aynı yerde karşılaşabiliyorsunuz. 36 - 99 kat arasında bir katta çıkabilir.

11-)Latios

Hava-Ejderha türündeki bu Pokémonla, şehirdeki Kecleon dükkanındaki herşeyin çalınması ile tanışıyorsunuz.25. katta karşılaşıyorsunuz.Yendikten sonra, Latias'ı almaya gidiyorsunuz ve ikisini de takıma alabiliyorsunuz.

12-)Rainbow Feather Guardians

Elinize bir arkeolok tarafından bir tüy geçiyor ve bu tüyün ne olduğunu aramaya gidiyorsunuz. Bu türü ilk gören Entei sahibinin kim olduğunu biliyor. Yendiğinizde rozetle tüyü kırmızı yapıyor. Daha sonra tüyle başka biryere gidiyorsunuz ve karşınıza Raikonu çıkıyor. Onu da yenince tüy sarı kırmızı oluyor. Daha sonra Suicune ile karşılaşıyorsunuz. Onu da yendikten sonra Suicune de işlem yapıyor ve tüy gökkuşağının 7 rengini birden taşıyor. Daha sonra Ho-oh'un olduğu anlaşılıyor...

13-)Ho-oh

Rainbow Feather (Gökkuşağı renkli tüy) sizde olduğunda Ho-oh'a gidiyorsunuz ve sizi Rainbow Feather Guardians'ın yolladığını söyllüyorsunuz. Tüyü gören Ho-oh'la savaşıyorsunuz. Türü Ateş - Hava ve aynı zamanda 2. ve son efsanevi ateş kuşu.

14-)Final Technic (Lugia, Deoxys, Mewtwo)

İlk önce Lugia'dan başlıyalım.Lugia'ya gidebilmek için, ilk önce; Moltres Zapdos ve Articuno'nun arkadaş takımınızda olması gerekli.Onları ekledikten sonra, Hava-Telekinezi tipinde olan Lugia ile dövüşebilirsiniz.Lugia'ı yendikten sonra direk Deoxys'e gidiyorsunuz.Oda Telekinezi türünde. Ho-oh eklenince de Mewtwo'a gidiyorsunuz ve oyun %97 tamamlanıyor. %100 Tamamlamak için, her türden 3 Pokémonunuz olması, takımınızın Rukario Rank, Makuhita'nın tüm
antrenmanları full olması ve 1 Eevee'nin gelişmişi olması lazım.=bomba=part2

_TurkishRap_

güzel anlatmışsın alıntımı?
alo
nereden indiriliyor bu
ben arkadaşlar bu oyunu bilmiyorum ama Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. da çok güzel bir site yani yalan olmasın oyunda en iiiilerden biride benimdir:)
bu nerden indirilio(pokemon red rescue

napsam

çok güzel anlatmışsın da kardeş nasıl indircez
sarhos_
GHJHHKL
latias ve latios la karşılaşmasım ben ve ondan önce entei raikou suicune geldi yendim ho-oh u da yendim ama articuno yok nasıl çıkıyor articuno lütfen söyleyin.
ben moltresi geçemiyorum çikorita ve pikaçhuyla gittim geçemiyorum hangi saldırıları yapmam gerekiyor[/color]
ya öff bir söyleyin eevee ve cermander ile gidiyorum moltrese yenemiyorum pikaçhu ve çikorita ile gidiyorum yenemiyorum hangi saldırıları yapcam
Referans URL