Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: NEVERWINTER NIGHTS 2
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Hilelerini aktif etmek için oyun esnasında tilde ~ veya (Shift + ~) tuşuna basıp, konsolu getirin. B üyük küçük harflere dikkat ederek "DebugMode 1" yazmak gerekiyor(tırnaklar olmadan). Aşağıdaki hileleri artık kullanabilirsiniz.

NOT: Hileleri büyük küçük harflere dikkat ederek girin

irolltwenties - tüm istatistiklerde 20
givespell # - # yerine yazacagınız karakter id sine ait karaktere büyü verir
givexp # - # yerine yazacagınız kadar karakterinize XP verir.
dm_god - Tanrı modu
SetCHA # - # yerine yazacagınız kadar karizma
SetCON # - # yerine yazacagınız kadar vücut yapısı(constitution)
SetDEX # - # yerine yazacagınız kadar ustalık
SetSTR # - # yerine yazacagınız kadar dayanıklılık
SetWIS # - # yerine yazacagınız kadar akıl
ELLERİNE SAGLIKMI DESEM
Merhabalar, newerwinternights 2 ye yeni başladım ve daha başlar başlamaz takıldım kaldım yahu...Bilen birinden yardım alırsam müteşekkir olacağım..Fark edeceğiniz üzere oyun pc gibi şeylerde yeni bir adamım.. :)

Neyse konuyu açıklıyorum...

Görev: Ruins of The Past,
Görevi neredeyse tamamen anladığımı sanıyorum.Köye yapılan saldırıdan sonra harabelere gümüş bir şey bulmaya gidiyoruz, eşyayı buldum vs ama söylediği üzere köye ***ürdüğümde görevi veren şahıs (kendisinden iğrenmeye başladım) elleriniz neden boş döndünüz diye saçma bir şey söylüyor...Halbuki gümüş eşyayı bulmuş ve yanıma almışımdır.
Harabelerin de artık araştırılacak tarfı kalmamıştır,
Ne yapmalıyım yahu iki gündür bununla uğraşmasam oturup yazmaktan bile utanırdım ama oyun oynamaya ayıracak çok fazla da zamanım olmadığından çabucak geçip ilerlemek istiyorum...
Yardımcı olanalara şimdiden teşekkür ederim.... :)
Not yardım ederseniz sevinirim, açıkcası çok fazla zamanım yok...
Blanka88 bu işine yarar herhalde;

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Toplam 8 sayfa.

Ferraconn Yazılan:
Blanka88 bu işine yarar herhalde;

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Toplam 8 sayfa.

o tam çözümü okudum ama bazı görevleri kapsamıyor ve korkarım ki benim sorunum da kapsam dışı kalıyor...
Yine de çok teşekkür ederim...

Referans URL