Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Far Cry Türkçe Yama 1
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Dosya Boyutu :285 KB
AÇIKLAMA :

Far Cry oyunu türkçe lisan paketidir. Kurulum bilgileri ayrıntılı olarak içerisindeki dosyada yazmaktadır. Tek ihtiyacınız Far Cry oyununun bilgisayarınızda kurulu olmasıdır. Artık Far Cry oyununu türkçe oynayabileceksiniz.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
arkadaşım farcry-trv1 şifre istiyor yoksa dosya kurulamıyor şifre verebiliyormusun
Burdan indir o dosya sorunlu ve şifresi yok

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
merhaba emeğin için çok teşekkürler ama bendeki farcry rusça ve senin vermiş olduğun türkçe yama olmadı başka şekilde nasıl oyunu türkçeye çevirebilirim yardımı olabilirsen çok sevinirim şimdiden yardımların için çok teşekkürler
Dosyanın içinde beni.oku yazısı var ordaki adımları dikkatli uygularsanız türkçeye çevirebilirsiniz.

Kısaca burayada yazayım.

1-“Bin32” Klasörünü içinde bulunan “FarCryConfigEng.dll” ve “FarCryConfigurator.exe” Dosyalarını “C:\Program Files\Far Cry\Bin32” Klasörüne kopyalayın
2-“Languages” Klasörünü içinde buluna “39” adet Dosyayı C:\Program Files\Far Cry\Languages” Klasörüne Kopyalayın
3-“Fcsplash.bmp” Resminide “C:\Program Files\Far Cry” Klasörüne kopyalayın
Ferraconn üstad aynı sorun bendede var. Rusça ve senin vermiş olduğun dosyalar ile türkçeye çeviremiyom.Yardımlarını bekliyorum. Saygılar.Teşekkürler.
Arkadaşar ben bütün bunları denedim ama türkçe olmadı far cry işletim sistemim vista acaba o yüzden olabilirmi?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL