Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Bir QBasic oyunu daha (süper Lig)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar kusura bakmayın QBasicte ekran görüntüsü alınmadığı için resim koyamıyorum.Oyunda toplam 8 takım mevcut.Oyunda Türkçe ve İngilizce olmak üzere ikiş dil var.Ayrıca Lig tablosuda yaptım.Kolaydan zora toplam dört seviye mevcut.Oyunu yukarı ve aşağı tuşları kullanareak oynayabilirsiniz.Teşekkür veya rep istemiyorum ama yorum yaparsanız sevinirim.İyi veya kötü yönde eleştiri yapın ki bende ona göre düzenlemeler yapayım.Hepinize iyi eğlenceler.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Not: 38,94 kb.
Eee 2 arkadaş indirmiş.Oynadınız mı?Yorum yok mu?
GÜSEL Bİ OYUN

SAOL
:ssad:arkadaşım kusura bakma ama biraz can sıkıcı hatta biraz deil tamamen can sıkıcı özür dilerim ama kendini geliştirmen lasım...yinede paylaşım için saol emege saygı::mrgreen::
BENCEDE
süper yaaa böyle devam et
fazla güzel değil ama ilk oyunun olduğu için ii daha ii lerinizi bekleriz ++++++++++++++5 repppppppppppppppppppp
Sayfa: 1 2
Referans URL