Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Mount and Blade Resimler ve Tüyolar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ordum =)

eŞYALARIM =)

Savaş Sahnesi

[color=purple]EED 1. TÜYO PARA KAZANABİLECEĞİnİZ YOLLAR:PARA KAZANABİLCEĞİnİZ YOLLAR GİDİp ZENDARDAKAPIDA BEKLEYEN KAHYA İLE KONUŞUN VE o sİZE NEHİr KORSANLARINI YOK ETME GÖRE VERCEKTİr ONLARDAN 20 TANESİnİ FLN YOK EDİNCE sİZE 650 DİNAR VERİCEKTİr.VE 2. TÜYO İSE rİVARCEGİn KRALINA GİDİn 1 TANE GÖREV ALIN o GÖREVDE 10 TANE yÜK ATI TOPLA DİYOR YAPINCA 850 DİNAR VERİo EN KOLAY PARA ARENADADIR 30 BASIN KAZANNIN DİREK ZATEN ÇOKLU KİŞİLERLE YAPİOSANIZ 108 DİNAR CEPTE :)
oyuna girmek istediğimde hata werdi d3dx9_27dll diye birşeyler dio yardım edersen çok sevinirim
tskler.....
dirext yükle
dad sen kaç levelsin grubun 49 kişi ama 46 vuruyon nehir korsanına
Arkadaşım ordundaki adam miktarı 49 olmuş. Bunu nasıl arttırıyoruz yaaaf. !9 da kaldı mübarekler. Heralde diyeceksin level atlayarak. o nası olacak? Nerden anlayacağız atladığımızı?
Saygılar !!!
Bu konuyu açmanız güzel olmuş benim sormak istedigim oyunda 2 tane de tarafsız şehir varmış ele geçirirsen senin oluyormuş biliyorsanız eğer yazarsanız sevinirim
biri radoghir castle diye biyer diğerinin adını hatırlamıyorum
mount blade ın full olarak nereden ındırebılırım YAAAAAAAAAAAAAAAARRRRDIIIIIMMM
karakter özelliklerinden zeka ve karizmaya ver güç ve çevikliğe varme
RADOGHİr
oyunu ilk açtığınızda seçenekler i seçin.. oradan hile modunu açık yapın.. oyun içerisinde harita üzerindeyken karakteri seçin.. ekrana sizin karakteriniz çıkacak.. o ekranda ctrl + x aynı anda basın... seviyeniz yükselecektir.. beraberinde beceri puannı vb. de... yine dünya haritasındayken envanter i seçin.. envanter ekranı sizin sahip olduğunuz at silah yiyece vs gösterir.. o ekrandayken de ctrl + x  (ctrl + y de olabilir tam hatırlamıyorum) basın.. paranız artacaktır...
dünya haritası üzerindeyken ctrl + mouse sol tuş basarsanız istediğiniz yere ışınlanırsınız..
dünya haritası üzerindeyken ctrl + space basılı tutarsanız zaman hızlı geçer...
savaş sırasında ctrl + F4 basarsanız düşmanlar kendiliğinden ölür.. (her basışta bir düşman ölür)
savaş sırasında ctrl + F5 basarsanız sizin karakteriniz kendi başına savaşır ve hareket eder..
sonrada yeni haritelar ve dünyaların da linklerini vereceğim... :wohow:
ya o at bulma görewini nasıl yapıoz yardım edin......................
TSKLER
63 lwldeyim bunda güçlerimin hepsi 50 özelliklerimin hepsi 10 ordumda 1000 kişi var ve 2 kalede elimde
daha ne diyim talip varsa verebilirim

iyilik Yazılan:
63 lwldeyim bunda güçlerimin hepsi 50 özelliklerimin hepsi 10 ordumda 1000 kişi var ve 2 kalede elimde
daha ne diyim talip varsa verebilirim

versene kardeşim ben talibim şimdiden saol...

m&b enson 0.808 mi var ? ben daha yenıyımde daha yuksek versıonu varsa verebılırmı
ZENDAR DAKİ HANDA DUELLOCULARLA KARŞILAŞIYONYA HANİ BİrİsİDE AKETON KARŞILIĞINDA SENLE ÇALIŞIRIM DİYOR ORDAKİ AKETON NE OLUYOR ABİ? ACİL BİLEN Bİrİ YAZARSA MEMNUN OLURUM YOKSA KAFAYI SIYIRICAM...(43 LVL OLDUM)

ACİL
cracki indir sonra yükle
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL