NBA Live 2007'de klavye ayarlarında bir sorun ile karşılaşıyorum ya da eksik birşey yapıyorum. Klavye ayarlarını kendi isteğime göre değiştiriyorum, kayıt ediyorum. Oyuna girerken de kendi ayarladığım ayarlar ile oyuna başlıyor gözüküyor fakat oyun içinde benim ayarladğım klavye ayarları etkin olmuyor. Orjinal tuş ayarlar etkin oluyor. Acaba sorun ne olabilir ? Teşekkürler.
son olarak savelemeyi yapmıyorsun bunun başka bir açıklaması olamaz
Arkadaşım nba live 2007 nba serisinin en iğrenç oyunu ama ben sana yardım edecem.Klavye ayarlarını yap sağ aşağıda save bölümü var isim yaz kıaydet daha sonra takım seçeceğin zaman okun üstüne tıkla ve yazdığın ismi bul bu kadar yapamazsan resimli anlatırım
nba üzerine sol tıkla dosya konumunu ac setting var ona tıkla ordan da ayarları kafana göre yap
klosörün üstün sağ tıkla özellikler der setitk de kafana göre ayarla tamam de olursa rep vermeyi unutma
Arkadaşım nba live 2007 nba serisinin en iğrenç oyunu ama ben sana yardım edecem.Klavye ayarlarını yap sağ aşağıda save bölümü var isim yaz kıaydet daha sonra takım seçeceğin zaman okun üstüne tıkla ve yazdığın ismi bul bu kadar yapamazsan resimli anlatırım