Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: XTRAP HATASI 1481 PATCH GÜNCELLEME 15-06-2007 SAAT/ 23-45, YENİ WİN32.ARDAMAX.İ AÇIK
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
XTRAP HATASI 1481 PATCH GÜNCELLEME 15-06-2007 SAAT/ 23-45

XTRAPDAKİ
WİN32.ARDAMAX.İ NEDİR?

WİN32.ARDAMAX.İ NE OLDUNU ÖGRENDİM ARKADAŞLAR BU VİRUSLÜ OLARAK GÖRÜKEN DOSYA OYUNDAKİ AYARLARI KAYDEDİYOR KEYLOGGER KODU OLDUGU İÇİn ANTİ VİRÜSLER KEYLOGGER OLARAK ALGILIYOR. YANİ KISACA HER HANGİ BİR ZARARI YOK.İSTEYEN ARKADAŞLAR TAM BİR ARAŞTIRMA YAPAR BİZDE AYDINLANIRIZ BENİM ARAŞTIRMA SONUCUM BU.KODLAMADAN ANLAYAN ARKADAS VAR İSE ARANIZDA VEYA TANIDIKLARINIZ (RESHACKER) PROGRAMI ARACILIĞI İLE İÇİNDEKİ KODLARI GÖREBİLİRSİnİZ YANİ DEMEK İSTEDİGİM BİR MAİL ADRESİ İÇERMİYOR SADECE OYUNA KAYIT AMAÇLI YAPILMIŞ BİR KODLAMADIR.UMARIM sİZE YARDIMCI OLABİLDİM
LİNKLERİ ONLİNE VE KENDİ BİLGİSAYARINIZDA TARATINIZ LÜTFEN Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

koxp vs. ISTRAP gibi programlar kullanmadan launcherden hata alıyorum diyenler bunu knight klasörünün içindeki xtrapın içine atacaksınız sorunsuz giriceksiniz.

çözüldüyse +Rep
bişi oldugu yok
gene code field hatasını alıyorum
arkadaslar 3 gundur yana done arıyorum ne bi cozum var ne de bir care.. ben bu oyunu sırf bu yuzden bırakıyorum. kimi arkadasların verdigi linklerde trojan iceriyor.. bos yere ugrasmayınolmuyor agalar..
ayrıca gececen o keylogger algılıyor ayaklarını. madem zararsız bişi ne diye baslangıc a dostayısı atıyor ayrıca system 32 nin icine bpk exe dosyası atıyor ve onu da baslangıca ekliyor.. ayıp yane ne geçti şimdi elinize. format atacam gecip gitcek. ne gerek var benim bi gunumu yemeye. 90 tane program kullanyom hepsini geri yukleyecem şimdi.. yazık yazık..
::mrgreen::aga lar acele koxp lazımm::mrgreen::[/size]
allah allah bende oluyo
bende de olmadı onun için oyunu bastan kuracam olmasa -------------rep olursa
++++repppppp
Sayfa: 1 2
Referans URL