Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Max Payne 2: The Fall of Max Payne hileleri ço ayrıntılı 4 kaynak ++REp
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
kaynak 1:
Oyunun kısayoluna '-developer' ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi.. Ardından [~] tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın.

clear - konsolu temizler coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god - ölümsüzlük mortal - ölümsüzlük kapalı getallweapons - tüm silahlar showfps - fps gösterir gethealth - 1000 sağlık help - daha fazla debug komutları

--------------------------------------------------------------------------------
kaynak 2:
Oyunun kısayoluna -developer ekleyin.
Yani maxpayne2.exe -developer gibi..
Ardından [~] tuşu ile konsolu açın,
aşağıdaki kodları kullanın.

clear - konsolu temizler
coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık,
sınırsız cephane
god - ölümsüzlük
mortal - ölümsüzlük kapalı
getallweapons - tüm silahlar
showfps - fps gösterir
gethealth - 1000 sağlık
help - daha fazla debug komutları
kaynak 3:
Oyunun kısayoluna "-developer" ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi..
Ardından [~] tuşu ile konsolu açın,
aşağıdaki kodları kullanın.

clear - konsolu temizler
coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane
god - ölümsüzlük
showfps - fps gösterir
gethealth - 1000 sağlık
kaynak 4:
Oyunun kısayoluna "-developer" ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi.. Ardından [~] tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın.

clear - konsolu temizler
coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane
god - ölümsüzlük
showfps - fps gösterir
gethealth - 1000 sağlık
sağol paylaşımın için
bişi değilde ++Rep yokmu:D
arkadaşlar developeri nereye yazıcaz cevaplarınızı bekliyorum her ayrıntısına kadar anlatırsanız sevinirim bay
kardes oyunun masaüstü simgesine sağ tuş tıklayp özelliller de. orda yazan metine developer yazısını ekle
ya bu developeri ekledim tamam diğorum doğruluğu sağlayın die hata verio yardım plsssssss pm atın
cvp yazın lütfennn acilll
Sayfa: 1 2
Referans URL