Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Full Mount&Blade Hile
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ewt oyuna girmeden önce ayarlardan hileyi açı activite edin oyunda:

envanter açıkken:ctrl+x para kazandırır (1000 dinar)
savaştayken:ctrl+f4 düşmanları öldürür(tek tek)
karakterdeyken:ctrl+x tecrübeyi arttırır(1000)
yanında borcha marnid gibi kişiler varsa ctrl+x onların gücünü arttırır

Borcha : Reyvadin kalesinde tutsaktır ve at hırsızlığı yapmıştır.Borcha ile ilk önce konuşun sonra lordun yanına gidin sana borchayı yanına savaşçı diye verecektir.Borcha ölmez sizin gibi bayılır.

Marnid : Halmardaki Handa bulunur sizden aketon ister aketonu Reyvadinde satıcıdan bulursunuz.Ve alırsınız aketonu tekrar halmara dönerek Marnide verirsiniz Marnid ölmez sizin gibi bayılır. NOT:Marnid Borchadan Daha Güçlüdür

tabi Borchayı ctrl+x e basarak güçlendirmezseniz.

size tüyo:
lordların verdiği yağmacıları cezalandır görevinde savaş sırasında ctrl+f4 basarsanız teker teker ölürler ve görevi bitirmiş olursunuz
Ama soyluyu yakala diyorsa bunu yapmanızı tavsiye etmem çünkü soyluyu bayıltmanız gerekir

MOUNT&BLADE DE EN GÜÇLÜ SAVAŞÇI VEAGİR KARA ŞOVALYESİDİR

:D +repLÜTFEN :D

::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::::mrgreen::
Ben Hepsini yaptımda hile yi yazıyorum olmuyo oyun icinde yoksa oyun baslamadanmı yapacam?
burak sen hangi mound balde'den bas sediyon bendekinde zendarda marnid
mount and blade full istiyosanız mount and blade *****k pls yazın altlarda mount and blade *****k var ona tıklayın indirin sonra acın iste
repppppppppppppp pls
repp reppp pls bye
808 versyonundan bahsediyorum kardeş olması için *****k değilde ayarlardan hileyi açmanız lazım
Sayfa: 1 2 3
Referans URL