Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Knight Online oynarken SESLİ KONUŞMAK İÇİn "Team Speak"
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet arkadaşlar işte o program bu ne işe yara demeyin işte acıklıyom
bu programı buyuk clanlar kullannıyo bız dıyoruz kı bu toplu clanlar nasıl np kasıyo diyodum bunu buldum simdi birkac ornek verıyom
diyelım clanla pk yapıyozbiz humanız dıez herzaman humanlar kazanır (en buyuk humanlar ) bızım osman (Karı pırest ) arkadan verıor daldı adm kendını heellerken bızı unuttu tabı arkadan gelenler bızı kestı bız tabi o anda osman kacıııı yaarken oldu 1 kac sanıye sonra kacıın lan yazdı tbı bızdde yattık m bızde lan osman senın ben .... dedık cunku o anda adm bıze kacınmı yazcak taktıkmı vercek gotumu kurtarcak yoksa town mu cekcek
işte bız bu programla msn gibi değil toplu bır halde clanla mik kasmadak konuscaz boylece daha ııyı bır pk olcak orneğin
biz yine orclara gırdık osmanın arkasında bır warior gorduk sımdı bız yazı mı yazcaz kac dıye yoksa uzaktan gırmyemı gelcez
Mikle konusuyoz osman sana bışey dıecem de dıyo (synı anda telefon gıbı ama herkez konusuyo dınlıyo ) senın o dote hasta warior var (butun clan koptu ) osman: has sii.. diyim kacıyo bızde sen alı sağa ben osmanla sola dıyoz arkadan gelıyo dıyoruz boylece cok guzelpk oluyo sımdı verıyorum hazırmısınız
İyi bir pk mı yapmak istiyorsunuz?
Organize mi olamıyorsunuz?
Priestiniz size ne zaman buff heal vereceğini tam olarak kestiremiyor mu?
Debuffı takip edemiyormusunuz?
En önemlisi bir party yi 2 kişi temislediğinizde birbirinize pis pis gülmek mi istiyorsunuz?
o zaman size gereken şey TeamSpeak!!!
Resmi sitesi burası ; Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
İndirmek için ; Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
İşletim sisteminize uygun Client'i indiriniz.
Kullanılışı; seçtiğiniz tuşa basarak mikrofonunuza konuşabilirsiniz. Kanalınıza giren her kez konuşmanızı duyar. Beraber takıldığınız kişiler ile bunu kullanarak daha verimli bir pk yapabilirsiniz.
kurulumu tamamladıktan sonra sımdı uye olcaz

Beğendiysen[/color]iz +Rep
Referans URL