Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Herkesin sevdiği ve ikincisini beklediği Max Payne. Oyun New York’ta geçiyor. Bundan önceki bölümde Karısının olmaması gereken bir yerde olduğu için bunu hayatıyla ödedi. Bunun için oyunun kahramanı yani Max Payne çok üzülmüştü. Karısının intikamını almak için yola çıkmıştı. Fakat her seferinde karşısına başka kişiler çıkarak onu bir çok şey hakkında suçlamışlardır. Bunun için kahramanımız herkesten kaçmak zoruda kalıyor. Ama kahramanımız sonunda başarıyor. Sizinde beyeneceğinize eminim bu aksiyon oyunu. Ben bu oyunu ilk oynadığımda çok beğendim. eğer aksiyon oyunlarına hastaysanız veya seviyorsanız hemen inndirin. Bunun için gereken sistemler: 256MB Ram, 32MB Ekran Kartı ve 245MB Hard Disk alanı.
elıne saglık ama demo dostum...
zaten sitemizde tam sürüm oyunlar yok sadece üretici firmaların üretsiz olarak yayınladığı oyunlar var.max payne onlardan biri olmadığı için sadece demosu ücretsiz
Referans URL