Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Knıght Onlıne Hileleri
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba sevgili knight severler;
Ben Ataberk...1990,KDZ.Ereğli doğumluyum...Geçen gün bir japon sitesini gezerken bir knight hilesine rastladım...ID ve Password bölümleri vardı...Benim karakterimin ID ve Password'unu girdim ancak olmadı...Malesef Türkiye'den erişimi yokmuş.Sitedeki kodları aldım ve inceledim basit ama kimsenin akına gelmeyen bir düzenek kurmuşlar...Bu hileyle knight bilgilerini değİştiriyorlar ve karakterlerini en son safhaya yani 70 level 999 milyarlık bir şekile getiriyorlar...Aynı kodları alıp bende bir düzenek kurdum...Baya uğraşdım ama değdi...Ben kendi karakterimin üzerinde denedim...Yandaki kutuckdaki mesaj böülümüne örneğin benim ID=ataberk67 olsun,şifremde=1234567,server'ım beramus...o zaman mesaj
bölümüne;
ataberk67 japan/turkey
1234567 japan/turkey
beramus japan/turkey
yazıp göndere basacaksınız...Ancak göndere basmadan önce karakterinizin üzerinde hiçbirşey olmadığına dikkat edin...
Bir ::mrgreen:: yeter bir de +rep
konu yeri yanlış hile bölümüne gidiyorr
zaten oraya taşınmış
ben taşıdım
sağol
Hani Teşekkür!!
ne biçim site lan bu koxp yoq illa gircez üye olcaz diyemi
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL