Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: MOTO GP 2 İPUCU
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

hiper_cano

"Legends" modunu açmak için - "Challenge" modda 66 yarışın 62'sini açarsanız 67. yarış olarak "Legends" modu açılacaktır.
güzel oyun
heeeeeeee
güzel oyun
motogp2 de legend modunu
Carlos Chera
Alex Barros
Max Biaggi
Tohru Ukawa
Valentino Rossi

turbo
pop video
Edgy
Saturate

bunların hepsini açmam saatlerimi aldı ama turbo çok manyak bişey 580 km hız yaptım oyunda süperim
bilader sen ip ucu vermemişsinki zaten oyunda unlocklables bölümünde zaten neyin nasıl açıldıgı yazılmış .

ben uyunu full bitirdim ömrümü yedi . şunu söliye bilirimki kendi yaptıgım motorun credit bölümünü 50/1/50/50 olarak yaptım . suspansiyonlar 3/3 teker yumuşaklıgı normal vites kutusu high olarak ayarladım motorumda nsr 500 . teker ayarında dönüşleri tuttuamayanlar teker ayarını soft yaparlarsa yolu daha iyi tutacaktır ama hızınızı etkileyecektir . bu arada arkafreni kulanan arkadaşlar eyer iyi oynaya biliyorlarsa teker çapını 1440 olarak ayarlasın bölece tekerini soft olarak ayarlayanlar hız konusunda bu şekilde açıgı kapata bilirler . ayrıca oyun kontrellerinden daha iyi verimalmanız için video bölümünden 800x600 görüntü formatı ve all special efeti kapatırsanız ekranınız bulanmayacak ve virajları daha iyi alabilirsiniz .eyer makineniz kuvetliyse 1024x768 de yapabilirsiniz ama yine all special efekleri kapatın . virajları dönerken arka freni kulanırsanız daha hızlı ve seri dönebilirsiniz .

ayrıca gamespy arcadede online oynamakdayız . şuan takım olarak 2 kişiyiz . meraklı olanlar ve yarışmak isteyenler Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. dan küçük bir program download ederek üyelik alarak yarışa bilirler .

benim nsr 500

kendine çok güvenen arkadaşım ben Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. bu adresten kendime üyelik alamıyorum yardımcı olurmusun msn adresim emocan_49_@hotmail.com
Referans URL