Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Bir Charın Dramı !!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

EvaFanTR

Emrah_TR 20 lvl bir chardır. hayatını işporta pot satarak kazanmaktadır. Hergün biraz para koyar kenara ve en sonunda bir kurt alacak kadar parası olur. Fakat Bir gün kacak pot sokarken Janganın kapı nöbetcilerine yakalanır. nöbetciler Emrah_TR yi jangandan atarlar. 20 lvl de eşyalarını deveye yükleyip ayrılmak zorunda kalan Emrah_TR yolda peşine takılan thieflerden kurtulamaz ve mallarını ordacıkta bırakıp kacmak zorunda kalır. Öle Reslene Downhanga gelebilen Emrah_TR şehirdeki bol hunterlerden dolayı işporta pot satamaz. Kendini doyuracak kadar pot bile alamadığı için zamanla üstündeki 8-13 lvl Armorlarını npc ye satmak zorunda kalır. Ama en sonunda satıcak bir şeyi bile kalmaz. Ve mecburen biricik wolfunu stalla koyar ama isminden dolayı onuda satamaz. Artık tek caresi dilenmektir. 5k pls diye diye dili kurur ve ancak 50 hp pot parası çıkartabilir. Hergün Namazdan sonra sos Diye dua eder. Birgün charın biri onu item auto share partye alır. VE o ANDA BİR SOS DÜŞER. büyük heyecana kapılan Emrah_TR gözlerini kapat ve ı ya basar. Gözlerini actığında büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Sos baska Partiye aittir. Büyük Bir üzüntüye kapılan Emrah_TR kendini Vigor pota verir ve sarhoş olur. Ve downhangdan ayrılır. Downhangın dışında Ravinede bulduğu bir direk altındaki ufacıkyere gelir ve hayatını orda geçirmeye devam eder...

Resimli yapıcaktım ama oyuna giremedim resimlisini baska versiyonuyla yaparım.

Güzelmiydi ??
manyaq oldu kanka yaw süperrrrrr....:D

EvaFanTR

beğendiğine sevindim.. yakında 2.si gelior.
ewt bencede çok süper oldmuşşş:D
ben bunu devam ettiriyimmiAlkis kısacık devam ettirecem ztnStongue
emrah_tr direk altındaki ufacık yerde hırsızların akınına uğrar vede ölür:::icon_biggrin::: tomb a gider ve oradki bir mezara gömülür Ssad
İLGİnÇ Bİİİ MAKALE AMA GÜSEL OLUNU sÖYLEYEBİLİRM
güzel bi ara bu duygulara bende yasamıstım ama sımdı ben daha zen gınım 73 lwl char satılır herkese duyrulur
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL