Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Game Maker Türkçe e-kitap
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Geniş kapsamlı Game Maker kullanma klavuzudur. sprite arkadaşımızın verdiği word belgesini bizzet kendim e-kitap haline getirdim yeni başlayanlar için çok yararlı bilgiler mevcut.

İndir : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Alternatif 1 : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Alternatif 2 : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Öncelikle kitabi okumanız için elinizde bir .pdf okuyucu programı olması lazım
bu programa Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Fenerli_1907

tskler adminim
sağol abi
emeğe saygı böyle olur
ben oyun yapacagım ama nasıl yapacagım sıfırdanmı yapacagım?
Farracon saol annem kızıyodu oyun oynuyon die şimdi oyun yapıyom bakalım ne diyecek saol +rep verdim çaktırma DDD
Eline sağlık.Böyle güzel paylaşımlara +repi vermezmiyim.Verdim gitti...
paylaşım içim saol::mrgreen::
tşkler
paylaşım için saol ama linkte sorun var galiba inmio :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
TSKLERR
ya benim şansıma link ölmüş
bende çalışıyo link
teşekkürler.
7.0 içinmi bu?
6.1 için ama iki versiyonda aynı.çok az fark var bendeki de 7.0 ama ben ondan bakmıştım.
ilk defa deneyecen oyun yapmayı.bu klavuza ihtiyacım vardı.saol
abi b ende link öldü şansıma napcam şimdi yardım edermisin? +RRRRRep
yeni linkler eklendi
Emeğin icin tesekkurler...
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL