Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Game Maker 5.3 - 6.0 - 6.1 - 7.0 Download
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[b]

Game Maker tek bir satır bile kod yazmadan heyecan verici oyunlar yapmanızı sağlar. Oyun tasarlarken ister kendi scripttinden isterseniz sürükle bırak yöntemiyle geliştirilmiş aksiyon menüsünden ve hatta isterseniz ikisini birden kullanarak yapabilirsiniz. Oyunlarınızın arkaplanları, animasyonları, müzikleri ve ses efektleri olabilir. Game Maker tamamen ücretsiz olup, ürettiğiniz oyunları istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz

Download : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Alternatif : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Lord26 Edit:

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. ---> Game Maker 5.3
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. ---> Game Maker 6.0
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. ---> Game Maker 6.1

İyi oyun yapmalar...
nasıl oyun yapılıyor
kod yazmadan demişsin ama abi yazmamız gerekiyor
çok saol
detaylı anlatırsanız dha iyi olur :D
gamemarker 7 mi dah kolay 6 mı ona göre kullancamda?
aynı,çok az farklılık var ama ben farkı bulamadım:D
Kodsuz bi yere kadar..Kodları öğrenmeniz gerek...
Güzel paylaşım .. geliştirmek lazım bu işlerde aslında kendimizi .
sinanmaster i tanıyorum çok fazla game maker biliyor:D
inanılmaz derecede
sprite seni hafnanı üyesi yaptım hadi bakalım :D
:D:D:D
Bende Game Maker 7.0 PRO var ama nasıl oyun yapıcam bilmiyorum yardım edermisiniz.
Gerçi resim,obje,ses ve arka plan eklemeyi biliyom ama hepsi bu kadar işte.

MSN:tolga-karakol@htmail.com
yapdıgım oyunların sonu gelmiooo :D
Game Maker 7.0 ın şifresini verim mi
kardeş biraz daha detaylı anlatın ben hiç bişey anlamadım
oyun yapmayı şıp diye öğrenemezsiniz
fazla zaman almaz ama
biraz sabır lazım
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
yanlış parola diyor.açılmıyor.
teşekkürler .sağolasın
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL