Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Prey
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Prey uzun zamandır beklediğim sayılı oyunlardan bir tanesidir. Aslında kullandığı motordan ziyade konusu ve oynanışı yayınlanan ekran görüntüleri bana fazlası ile çekici gelmişti. Çünkü oyunun Doom 3 grafik motorunu kullanması aslında beni endişelendirmiyor da değildi. Çünkü Doom 3 motoru fazlası ile itici gelmişti bana. Ama Quake 4 tamamen bu görüşümü alt üst etmişti. Bu da Prey için endişelenmemi gerektirecek bir durum olmadığını gösteriyordu. E3 fragmanları yeni görüntüler derken nihayetinde demo dün yayınlandı. Hemen internet ile ilgili tüm işlerimi bir kenara bırakıp demoyu çekmeye başladım ve akş** itibari ile de hemen oynamaya başladım. Bakalım beklediğime değmiş mi?

Demoyu kurar kurmaz single playerdan çok hemen multiplayer kısmına daldım. Ama 256kb ile gerçekten tam bir işkence ayarlarda default gelen T1 olan bağlantı ayarını dsl/cable yapmam da pek fayda etmedi. Oynasana sunucularından da istediğimi pek alamadım. Ya benim bağlantım da sorun vardı yada 256 ile oyun multiplayer oynanamıyordu. Olsun şurada ne kaldı Telekom'un hız aşırtmasına dedim ve single player'a girdim. Demonun başındaki ünlü oyun sitelerinin görüşlerinden pek etkilenmediğimi söylesem yalan olur. Bir oyuna büyük beklentilerle yaklaştığınızda hep sonu hüsran oluyor. Half Life 2 istisnai bir durum oluyor bu konuda onu es geçelim. Endişeli gözlerle oyunun başlamasını bekliyorum...

Evim nerede ise yurdum orasıdır !

Demo oyunun ilk bölümünü konu alıyor. Yani hikayeyi tamamı ile anlayabiliyorsunuz. Tommy adındaki karakterimizin başından geçen olayları konu alıyor Prey. Futuristik bir barda oyuna başlıyoruz. Tommy barın ufak tefek işlerini yapmaya hazırlandığı sırada elindeki İngiliz anahtarı ile dolaşmaya başlıyor. Tabi bir taraftan bardaki kız arkadaşı ile ufak bir de tartışma yapıyorlar. Bizim Tommy buralardan gitmek istemektedir. Artık sıkılmıştır. Hatun kesinlikle her şeyinin burada olduğunu hayatını burada devam ettirmesi gerektiğini anlatır. Tommy zaten çileden çıkmıştır. Etrafta büyük babası mı var? Büyüğümü konuşuyor onunla demeden barda taşkınlık yapan iki züppeye gününü gösterir. Bir kızla tartıştığın zaman en iyi stres atma yolu başka bir erkekle kavga etmektir ne de olsa. Kız arkadaşı ne yaptın sen demeye kalmaz, ortalık sallanmaya başlar. Ters giden bir şeylerin olduğu bellidir. Ama nedir onları bekleyen bu felaket?

Birden ortam sayısallaşır ve gökten bir güç her şeyi kendisine çekmeye başlar. Tommy ayıktığında aslında uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını ve kendilerinin de bir ilk olmadığını anlar. Tommy büyük babasının katledilmesi ve kız arkadaşının da yanında olamamasının verdiği hiddet ile çözüm yolu aramaya başlar bu sırada her FPS oyunundaki gibi ters giden şeyler olacaktır. İşte bu esnada büyük babasının ruhu Tommy'e yardıma gelir. Kökleri Kızılderililere dayanan Tommy ve büyük babası bu kaos ortamı ile doğa üstü güçlere de sahip olacaktır. Tommy çift beden de hareket edebilecek bir yeteneğe kavuşur. Büyük babasının da yol göstermesi ile ruhunu bedeninden ayırtabilecektir artık. Bu Tommye çıkmazda kaldığı mekanlarda yada düştüğu kaostan kurtulma şansı da verecektir. Bir diğer doğa üstü yeteneğimiz ise ölümsüzlük aslında bu yeteneğimiz öldüğümüz esnada yine ruhumuzun bedenden çıkması ve Tommy'nin diğer boyuttaki bölüme geçmesiyle gerçekleşir. Bu bölümde uçan kartallardan kırmızılar beden gücümüzü maviler ise ruh gücümüzü artırmamızı sağlayacaktır. Babadan yadigar yayımız ile bu kartalları vurduğumuzda barlarımız artacak ve oyuna dönebileceğiz. Ruhumuzdan bedenimizi ayırtabilmemiz için oyun içinde 'e' tuşunu kullanabiliriz.
Referans URL